on kävelevä kysymysmerkki, joka naisen hahmossa reissaa, kalastaa, lukee ja kirjoittaa, ei jaksa kauaa murjottaa; nautiskelee.

keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2009

Luistellen kohti kesää

Siis ei voi kestää! (Kuten mainoksessakin hoetaan.)

Vaan tuntuu kestävän tuo kevään tulo. Räystäihin ripustautuneet, maan vetovoimaa pakoilevat lapsuuden herkut, jäänekut, sentään jo antavat aavistella auringon olevan yhä voimissaan.

Lunta pukkaa tänne eteläänkin aina vaan lisää.

Toinen? varma kevään merkki on se, että Älpäkkö saa paistatella jos ei auringon lämmössä niin suosiossa. On kiva huomata, että mitä omituisimmista paikoista ympäri maapallon matkavinkkejä haeskelevat googlailijat löytävät (lue=eksyvät!)tiensä näille matkajorinoiden upottaville sivustosoille - ja monet jopa lukevat Älpäkön reissumuistoja (tämä kaikki tieto siis Sitemeteristä, eli isoveli valvoo;)

Ja lupauksista huolimatta - voi olla, että matkapäiväkirjoihin tulee lisämerkintöjä taas huhtikuun lopulla. Älpäkkö siis äkkimatkailee jälleen, jippii!

Mutta toistaiseksi - huokaus - aamukampaa ei ole vielä aloitettu eli huomennakin taas luistellen bussipysäkille ja töihin =0

Töistä tulikin mieleen taas pari lukuvinkkiä: Toni Morrisonin Armolahja on NIIN hyvä ja Bohumil Hrabalin Liian meluisa yksinäisyys NIIN outo (ja sitäpaitsi tsekkiläisen Hrabalin teoksessa tehdään elämää kummalliseksi Prahassa).

Ja ei muuta kuin etsiskelemään uusia matkakohteita!

Ei kommentteja: