on kävelevä kysymysmerkki, joka naisen hahmossa reissaa, kalastaa, lukee ja kirjoittaa, ei jaksa kauaa murjottaa; nautiskelee.

tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Läskiä kevään odotusta kaikille!

Älpäkkö on niiiiin väsynyt tähän talveen, jonka lähes ainoina valopilkkuina ovat tuikkineet Marina Lewyckan huikeat kirjat.

Lue siis Traktorien lyhyt historia ukrainaksi ja Muu maa mansikka?. Sinulle, joka et jaksa/ehdi/osaa/viitsi lukea, alla muita valopilkkuja, jotka lähes sydämeen asti routineen Älpäkön takaraivossa yrittävät vakuuttaa olemassaolostaan jääkuorisen talvimaiseman kätköissä.

Vaikea uskoa, että nyt niin mustien ja käppyräiseen kasvihorrokseen vaipuneiden oksien piilosta syntyy jotain tällaista - mutta niin on käynyt ainakin tähän asti?!


Antaa siis kaikkien kukkien kukkia?

Hyvä on, tämä aasinsilta ja kukkaloisto ja vallaton valitus siis loppujen lopuksi ihan vain siksi, että Big Size -putiikkiin käy taas Älpäkön tie.

Vilkaise vaikka Weight Tickeriäni ja kauhistu;)

Hyvä puoli tässä on se, että kuvan putiikki mallinukkeineen löytyy Prahan markkinatorilta.....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

One of the main factors of successful Holidays in Czech Republic is comfortable and comparatively economic accommodation. All over the Czech Republic you will find a great variety of possible lodging variants - hotels, hostels, apartments, pensions, guesthouses, even botels (hotels on water).